Monipuolista ja osaavaa saaristourakointia Turun saaristossa

Ota yhteyttä

Ympäristöystävällistä saaristourakointia

Turvallisuuskuvake

Turvallisuus

Työskentelemme kaikissa kohteissa työturvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen. Voit luottaa asiantuntevaan ja vastuulliseen palveluumme.

Ympäristöystävällisyyskuvake

Ympäristöystävällisyys

Meille on tärkeää ympäristöystävällinen ja ekologinen rakentaminen. Toimimme niin, ettei rakentamisesta koidu ympäristölle minkäänlaisia haittoja.

Merikuvake

Meren kunnioitus

Kunnioitamme merta, joka ympäröi meitä Turun saaristossa. Haluamme pitää sen puhtaana, jotta myös jälkipolvet pääsevät nauttimaan siitä. 

Yritykseltämme saat innovatiivisia ja korkealaatuisia rakennuspalveluita

Tarjoamme innovatiivisia ja korkealaatuisia rakennuspalveluita Turun saaristossa. Saaristorakentaja on perustettu vuonna 2022 ja mantereella toimiva rakennusliikkeemme on tarjonnut monipuolisia rakennuspalveluja vuodesta 2019 lähtien.

 

Panostamme kaikessa rakentamisessa korkeaan laatuun ja toimiviin ratkaisuihin. Seuraamme tarkkaan rakennusalan kehitystä ja luomme myös itse uusia innovatiivisia ja ekologisesti kestäviä ratkaisuja. Laadun varmistamisessa auttaa käytössämme oleva ajanmukainen ja monipuolinen kalusto.

 

Teemme saaristourakoinnista helppoa ja sujuvaa, vaikka kohteesi sijaitsisikin haasteellisessa paikassa. Tavara- ja materiaalitoimitukset voimme tarvittaessa hoitaa jopa ilmateitse. Tavoitteenamme on myös valmistaa mantereella käteviä rakennuspaketteja, jotka toimitamme valmiina Turun saariston alueelle. 

 

 Työskentelemme aina kustannustehokkaasti rakennusurakan alusta loppuun asti. 

Kokonaisvaltaista palvelua

Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu myös:

  • suunnittelupalvelut
  • lupa-asiat
  • vastaavan työnjohtajan palvelut.

Työskentelemme halutessasi avaimet käteen -periaatteella. Sinun tarvitsee vain kertoa meille, minkälaisia rakennuspalveluja tarvitset, ja me hoidamme kaiken alusta loppuun asti. 

Lue lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää yrityksemme toiminnasta

Voit kääntyä puoleemme kaikissa saaristourakointiin liittyvissä kysymyksissäsi. Palvelualueemme kattaa koko Turun saariston.

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.